Projektör

Arbetsort: Gävle.
Anställningsform: Tillsvidare, Heltid
Lön: Fast månadslön

Hos Grännäs trähus är projektören specialist på att ta fram produktionsritningar i 3D- CAD miljö. 3D-samordning mellan Vertex-CAD BD (trä volymsmoduler), Magi-CAD (rör och el) och Tekla (grund och betong) ger BIM modell som fungerar från fabriksproduktion till färdigställning på byggplatser runt om i Sverige. Arbetet innebär framtagande av ritningsunderlag till våra prefabricerade volymmoduler i trä. Rollen innebär frekventa kontakter med produktionen i våra fabriker och ställer krav på att du kan utrycka dig väl i tal och skrift. 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett bolag med korta beslutsvägar där du kommer att vara en nyckelperson för att förbättra våra produkter och produktion. Som projektör kommer du att ansvara för framtagande av produktionsritningar. Du kommer även att vara med i utvecklingen av våra produkter.

Om dig

Vi söker dig som har en relevant akademisk examen och dokumenterad erfarenhet som projektör, helst högskoleingenjör. Det är meriterande om du har erfarenhet från bygg- eller industriproduktion. Du är van att arbeta med 3D-CAD program samt i Officepaketet och att ansvara för 3D-samordning av större projekt. Du är väl förtrogen med ritningsläsning och produktionsplanering. Samtidigt är du resultatorienterad och tycker det är viktigt att nå uppsatta mål i rätt tid till rätt kvalitet. Du uppträder affärsmässigt och professionellt. Vi tror att du kommer att trivas i en liten organisation med korta beslutsvägar där vi värdesätter långsiktiga relationer och ett miljömedvetet arbetssätt som hela tiden utvecklas och förbättras tillsammans med dina kollegor.

Din profil

Eftergymnasial utbildning två år eller längre – Samhällsbyggnad och byggnadsteknik.
Som projektör är du specialist på att upprätta produktionsritningar till våra produktionsanläggningar som tillverkar volymsmoduler. Arbetet innebär att med 3D-programmet Vertex-CAD BD tar fram tekniska lösningar och andra handlingar i samarbete med konstruktören och produktionen. Det ingår även att utforma tekniska beskrivningar om utförande och material. 3D-samordning mellan Vertex-CAD BD (trävolymsmoduler), Magic-CAD (rör och el) och Tekla (grund och betong) ger BIM modell som fungerar från fabriksproduktion till färdigställning på byggplatser runt om i Sverige. Ansvara för att produktionsritningar blir uppdaterade och distribuerade.

Kompetenser krav

Byggkonstruktion-AutoCAD Structure Detailing.

Meriterande

• Vertex 3D CAD eller motsvarande. 

Arbetslivserfarenhet meriterande

• Produktionsingenjör, bygg, 2 -4 års erfarenhet.
• Projekteringsingenjör, bygg och anläggning, 2 -4 års erfarenhet.
• Byggnadskonstruktör, 2 -4 års erfarenhet.
• Byggnadsingenjör, 2 -4 års erfarenhet.

Ansökan

Maila ditt CV + personligt brev till rekrytering@grannastrahus.se
I ämnesraden skriver du “Projektör”.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Anders Fälldin.
Telefon: 070-527 36 00
E-post:  anders.falldin@grannastrahus.se