Senior platschef till ledande tillverkare av klimatsmarta bostäder   

Anställningsort: Valdemarsvik eller Gävle
Anställningsform: tillsvidare, heltid 
Lön: fast månadslön
 
Vi söker en platschef till våra monteringar på byggplatser runt om i Sverige. Du kommer att ha det totala ansvaret genom hela byggprocessen från igångsättande till överlämnande. Du kommer att arbeta i ett bolag med korta beslutsvägar där du kommer att vara en nyckelperson för att driva platsmontaget och förbättra våra produkter. Du rapporterar till VD och arbetar i tät dialog med våra produktionsenheter och underleverantörer. 
 

Om dig 

Vi söker dig som har en relevant akademisk examen eller dokumenterad erfarenhet från byggbranschen. Du har några års arbetslivserfarenhet från byggplatser, antingen som arbetsledare eller installationsledare. Du uppskattar att arbeta i en dynamisk miljö och är lösningsorienterad. Som ledare har du förmågan att skapa tillit och bygga starka produktiva team, både underentreprenörer och anställda. Vi tror att du kommer att trivas i en liten organisation med korta beslutsvägar och ett miljömedvetet arbetssätt som hela tiden utvecklas och förbättras. 
 
Du kommer till exempel att:
• leda och planera arbetet på byggarbetsplatsen.
• ansvara för tidplaner och uppföljning, ÄTA, APD, BAS U. 
• arbeta med kravställningar från Svanen-certifiering.
• presentera resultat för projektansvariga. 
 

Krav 

Eftergymnasial utbildning eller erforderlig erfarenhet minst 5 år. 
Talar och skriver flytande svenska och engelska då båda språken används dagligen i arbetet.  
Körkort B, egen bil krävs.  
MS Office
 

Meriterande

Platschef, bygg, 5 års erfarenhet eller mer
 

Kontaktinformation

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Paul Johansson, VD.
tfn: 0123–46678 e-post: paul.johansson@grannastrahus.se
 
Grännäs Trähus är en av Sveriges ledande tillverkare av miljösmarta bostäder, byggda med trä som huvudsakligt råmaterial. Vi förvaltar stolta husbyggnadstraditioner med mer är 80 år gamla rötter. Grännäs Trähus är huvudleverantör av lägenheter till K2A – ett snabbt växande fastighetsbolag med bostäder och projekt på flera orter i Sverige. Läs mer om oss på grannastrahus.se