Konstruktör

Arbetsort: Gävle eller Valdemarsvik
Anställningsform: Tillsvidare, Heltid
Lön: Fast månadslön

Hos Grännäs trähus är konstruktören specialist på beräkningar för analys och dimensionering av våra volymsmoduler. Kostnadskalkyler och tidsplanering för våra produktionsanläggningar.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett bolag med korta beslutsvägar där du kommer att vara en nyckelperson för att förbättra våra produkter och produktion. Du rapporterar direkt till VD och arbetar i tät dialog med våra produktionsenheter. Som konstruktör kommer du att ansvara för framtagande av beräkningar och produktionsritningar. Du kommer även att vara med i utvecklingen av våra produkter. – K-projektering för våra hus och volymsmoduler – Utredningar. – Beräkningar – Problemlösning – Samverka med många intressenter både internt och externt. – Uppskatta att arbeta i en dynamisk miljö – Arbeta med kravställningar från Svanen certifiering – 3D CAD.

Om dig

Vi söker dig som har en relevant akademisk examen och dokumenterad erfarenhet som konstruktör, helst högskole- eller civilingenjör. Det är meriterande om du har erfarenhet från bygg- eller industriproduktion. Du är van att arbeta med 3D CAD program samt i Officepaketet och att ansvara för beräkningar av konstruktionen och övervaka tillverkningen. Framtagande av ritningsunderlag till våra prefabricerade volymmoduler i trä. Rollen innebär frekventa kontakter med produktionen i våra fabriker och ställer krav på att du kan utrycka dig väl i tal och skrift. Du är väl förtrogen med ritningsläsning och produktionsplanering. Samtidigt är du resultatorienterad och tycker det är viktigt att nå uppsatta mål i rätt tid till rätt kvalitet. Du uppträder affärsmässigt och professionellt. Vi tror att du kommer att trivas i en liten organisation med korta beslutsvägar där vi värdesätter långsiktiga relationer och ett miljömedvetet arbetssätt som hela tiden utvecklas och förbättras tillsammans med dina kollegor.

Din profil

Eftergymnasial utbildning två år eller längre – Samhällsbyggnad och byggnadsteknik.

Som konstruktör har du teoretiska kunskaper inom statisk beräkning och en fördjupad förståelse för konstruktioners och ingående elements samverkan inom statiken. Erfarenhet av att använda avancerade beräkningsmetoder för analys och dimensionering av konstruktionen. Ansvara för den tekniska dokumentationen, beräkningsrapporter.

Konstruktören ansvarar även för att säkerställa att de tekniska lösningarna fungerar i produktionsanläggningarna och samarbeta tät med både projektörer och produktion i en 3D miljö.

Kompetenser krav

Byggkonstruktion-AutoCAD Structure Detailing.

Meriterande

  • Vertex 3D CAD och liknande. 

Språkkrav

Svenska och engelska.

Arbetslivserfarenhet meriterande

  • Produktionsingenjör, bygg, 2-4 års erfarenhet.
  • Projekteringsingenjör, bygg och anläggning, 2-4 års erfarenhet.
  • Byggnadskonstruktör, 2-4 års erfarenhet.
  • Byggnadsingenjör, 2-4 års erfarenhet.

Ansökan

Maila ditt CV + personligt brev till rekrytering@grannastrahus.se
I ämnesraden skriver du “Konstruktör”.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Anders Fälldin, 
telefon: 070-527 36 00
E-post: anders.falldin@grannastrahus.se