Rutinerad konstruktör med erfarenhet av 3D-CAD

Arbetsort: Gävle eller Valdemarsvik
Anställningsform: tillsvidare, heltid
Lön: fast månadslön

Vi söker en konstruktör placerad vid någon av våra fabriker, antingen i Gävle eller Valdemarsvik. Hos oss är konstruktören specialist på beräkningar för analys och dimensionering av våra volymsmoduler.

Om dig

Vi söker dig som har en relevant akademisk examen och dokumenterad erfarenhet som konstruktör, helst högskole- eller civilingenjör. Det är meriterande om du har erfarenhet från bygg- eller industriproduktion. Du är van att arbeta med 3D-CAD och att ansvara för beräkningar av konstruktionen samt att inspektera tillverkningen. Därför ställer det krav på att du kan uttrycka dig väl samt att du är väl förtrogen med ritningsläsning och produktionsplanering. Vi tror att du kommer att trivas i en liten organisation med korta beslutsvägar där vi värdesätter långsiktiga relationer och ett miljömedvetet arbetssätt som hela tiden utvecklas och förbättras tillsammans med dina kollegor.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett bolag med korta beslutsvägar där du kommer att vara en nyckelperson för att förbättra våra produkter och produktion. Du rapporterar direkt till vice VD och arbetar i tät dialog med våra produktionsenheter. Som konstruktör kommer du att ansvara för framtagande av beräkningar och produktionsritningar. Du kommer även att vara med i utvecklingen av våra produkter.

Du kommer tillexempel att: 

  • producera ritningsunderlag till våra prefabricerade volymmoduler i trä.
  • ansvara för konstruktionsberäkningar.
  • teknisk dokumentation och beräkningsrapporter.
  • följa upp produktionen i våra fabriker.

Din profil

  • eftergymnasial utbildning – samhällsbyggnad, byggnadsteknik dyl.
  • 3D-CAD ex. Vertex eller liknande. 
  • arbete inom byggnadskonstruktion, anläggning 2 år eller mer.
  • svenska och engelska.

Kontaktinformation

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Paul Johansson, 
tfn: 070-637 98 90 e-post: paul.johansson@grannastrahus.se

Grännäs Trähus är en av Sveriges ledande tillverkare av miljösmarta bostäder, byggda med trä som huvudsakligt råmaterial. Vi förvaltar stolta husbyggnadstraditioner med mer är 80 år gamla rötter. Grännäs Trähus är huvudleverantör av lägenheter till K2A – ett snabbt växande fastighetsbolag med bostäder och projekt på flera orter i Sverige.